ΤΕΧΝΗΤΑ ΞΥΛΟΦΥΛΛΑ

Η  νέα σειρά προϊόντων , σύμφωνα με τις σύγχρονες και  διεθνείς τάσεις της διακόσμησης είναι αποτέλεσμα της πολύχρονης εμπειρίας της  ΑΚRITAS στον χώρο του ξύλου και ενσωματώνουν την πλέον σύγχρονη τεχνογνωσία.

Πρόκειται για μια πλήρη γκάμα προϊόντων  με τη διακριτική επωνυμία "ΑRTIKA" που περιλαμβάνει:

Mελαμίνη με πόρο softmatt και με νέο πόρο ‘’φυσικό mat wood grane, η οποία έχει ως βασικό πυρήνα την καθιερωμένη  πλέον μοριοσανίδα  AKRIPAN® , γνωστή για τις αυστηρές προδιαγραφές και ιδιότητές της,  όπως αντοχή σε κάμψη , εφελκυσμό και υγρασία και  διασφαλίζει την  εξαιρετική ποιότητα της μελαμίνης.
Πορτάκια μελαμίνης direct postforming  με  προφίλ R3 & R5. To R3 είναι ένα προφίλ που σχηματίζει στην κούρμπα του ορθή γωνία ενώ το R5 σχηματίζει σχεδόν ορθή γωνία. Αποτελούν προϊόντα άριστης αισθητικής και αντοχής  ενώ προσφέρονται  για απεριόριστες λειτουργικές εφαρμογές..
Πάγκοι με αδιάβροχη μοριοσανίδα  Ηydropan® πάχους 40mm και profil L-R5. H ανθυγρή  μοριοσανίδα  Hydropan® -προϊόν της τεχνογνωσίας AKRITAS -  είναι το κύριο συστατικό του ανθυγρού πάγκου,ο οποίος  διακρίνεται για την αντοχή του σε δύσκολες ατμοσφαιρικές συνθήκες, σε μεγάλες μεταβολές θερμοκρασίας και υψηλή υγρασία.
Πορτάκια direct postforming επενδεδυμένα με τεχνητό ξυλόφυλλο (καπλαμά) σε απομιμήσεις zebrano, wenge ισόβενο, καρυδιά  αμερικάνικη ισόβενη και δρυς ισόβενο, ένα νέο προϊόν που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και χαρακτηρίζεται για την μοντέρνα αισθητική και την ασύγκριτη αντοχή του.

Η  βιομηχανία επεξεργασίας ξύλου  ΑKRITAS  , εμπλουτίζοντας την ήδη υπάρχουσα γκάμα των προϊόντων της με  την νέα  σειρά ΑRTIKA® , στοχεύει να παρουσιάσει στην αγορά νέα χρώματα και πρωτότυπα σχέδια, τα οποία ακολουθούν τις νέες τάσεις του σύγχρονου  design και αποτελούν ιδανική λύση για πρωτοποριακές και ποιοτικές επιλογές στον χώρο της επιπλοποιίας, της αρχιτεκτονικής και διακόσμησης.

Βρείτε μας

Διεύθυνση

ΚΕΝΤΡΙΚΟ:
Αιγαίου 28, 12136 Περιστέρι,
Τηλ.: 210 5761026, Fax: 210 5750392
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-ΑΠΟΘΗΚΕΣ:
Λ. Καραμανλή 73, 13671 Αχαρναί,
Τηλ. 210 2466225, Fax: 210 2402090
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

H MAΡΞΥΛ Α.Β.Ε.Ε.διαθέτει:
Ξυλεία και προϊόντα ξύλου για κάθε χρήση, πορτάκια κουζίνας ντουλάπας, πάγκους, πόρτες, πατώματα κ.α.
Συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους προμηθευτές της αγοράς – Ελληνικής και παγκόσμιας.
Mόνιμο stock προϊόντων σε στεγασμένους χώρους σε δύο σημεία της Αττικής.
Παραδόσεις και με οχήματα της εταιρίας.
Υπηρεσίες κοπής επιφανειών, και συγκόλληση PVC.