ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΗ ΞΥΛΕΙΑ

ΞΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ

 

MΟΝΙΜΟ ΑΠΟΘΕΜΑ   AKRITAS  EGGER

 

'Εντυπο Πορτάκια

Δείτε το έντυπο με τα πορτάκια της εταιρίας μας. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου. Η γκάμα μας περιλαμβάνει κάθε είδος πορτάκι σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Απόθεμα για γρήγορες παραδόσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έντυπο Υλικά

Δείτε το έντυπο με τα Υλικά Επιπλοποιϊας της εταιρίας μας. Επώνυμα υλικά και αξεσουάρ και οικονομικές προτάσεις για κάθε κατασκευή. Ποικιλία υλικών που καλύπτει κάθε ανάγκη του σύγχρονου επαγγελματία.                                

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ξυλεία Στέγης

Στην εταιρία μας θα βρείτε ξυλεία για κάθε χρήση: Πλανισμένη ξυλεία για στέγη, πέργκολα, χαγιάτια, σε ποικιλία διαστάσεων. Ακόμη: Μονωτικά, κεραμίδα, βερνίκια και ότι άλλο χρειάζεται η κατασκευή σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επεξεργασία επιφανειών

Σύγχρονος υλικοτεχνικός εξοπλισμός για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών. Κοπή στις επιθυμητές διαστάσεις, κόλλημα PVC. Συμβουλές - προτάσεις. Ακόμη: γρήγορη εξυπηρέτηση, εξειδικευμένο προσωπικό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πλανισμένη ξυλεία (Στέγης)

 

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

H MAΡΞΥΛ Α.Β.Ε.Ε. είναι μία σύγχρονη εταιρία που διαθέτει μεγάλη ποικιλία ξυλείας για κάθε χρήση, προϊόντα ξύλου, υλικά επιπλοποιΐας και αξεσουάρ. Παράλληλα, προφέρει συμβουλές και προτάσεις για κάθε σχετική εργασία και διαθέτει τα κατάλληλα μηχανήματα για επεξεργασία επιφανειών. Διαθέτουμε πρώτες ύλες από τους μεγαλύτερους προμηθευτές της αγοράς – Ελληνικής και παγκόσμιας- εξασφαλίζοντας ανταγωνιστικά κοστολόγια και ποικίλες λύσεις. Παραδόσεις στην έδρα σας ή στα πρακτορεία με ιδιόκτητα γερανοφόρα οχήματα, για ταχύτητα και ευελιξία. 

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΧΑΡΝΩΝ

Στεγασμένη αποθήκη με ξυλεία και προϊόντα ξύλου από Ευρώπη και Αμερική, για κάθε χρήση. Μεγάλη γκάμα ξυλείας απ’ όλο τον κόσμο σε ποικιλία τιμών και ποιότητας, για κάθε εργασία. Μόνιμο απόθεμα για γρήγορες παραδόσεις. Υλικοτεχνικός εξοπλισμός τελευταίας γενιάς για επεξεργασία υψηλού επιπέδου με ταχύτητα και ποιότητα. Γρήγορες παραδόσεις με ιδιόκτητα γερανοφόρα οχήματα, για ταχύτητα και ευελιξία.

 

Δείτε περισσότερα για την εταιρία→


Πλανισμένη ξυλεία (Στέγης)

Βρείτε μας

Διεύθυνση

ΚΕΝΤΡΙΚΟ:
Αιγαίου 28, 12136 Περιστέρι,
Τηλ.: 210 5761026, Fax: 210 5750392
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-ΑΠΟΘΗΚΕΣ:
Λ. Καραμανλή 73, 13671 Αχαρναί,
Τηλ. 210 2466225, Fax: 210 2402090
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

H MAΡΞΥΛ Α.Β.Ε.Ε.διαθέτει:
Ξυλεία και προϊόντα ξύλου για κάθε χρήση, πορτάκια κουζίνας ντουλάπας, πάγκους, πόρτες, πατώματα κ.α.
Συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους προμηθευτές της αγοράς – Ελληνικής και παγκόσμιας.
Mόνιμο stock προϊόντων σε στεγασμένους χώρους σε δύο σημεία της Αττικής.
Παραδόσεις και με οχήματα της εταιρίας.
Υπηρεσίες κοπής επιφανειών, και συγκόλληση PVC.